ÖZELHABER/ Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sportif Yetenek Taraması ve Sporcu Eğitimi ve Gelişimi Programı ile genç yetenekleri bir araya getirdi. Programda yer alan öğrenciler, Cumhuriyet’in ilanının 101. yılını kutlamak adına özel performanslarını sergilediler. Çankırılı genç sporcuların sergilediği hareketler, izleyicilerden tam not aldı.

Cumhuriyet coşkusuna sportif bir renk katan bu yetenek taraması, gençlerin spor dallarında gelişimine katkı sağlamayı ve geleceğin başarılı sporcularını keşfetmeyi amaçlıyor. Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Cumhuriyet Bayramı’nı gençlerin yeteneklerini sergileyerek kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Çankırı’da 29 Ekim Spor Etkinlikleri: Basketbol, Cimnastik ve Daha Fazlası Çankırı’da 29 Ekim Spor Etkinlikleri: Basketbol, Cimnastik ve Daha Fazlası

Etkinlik, genç sporcuların Cumhuriyet sevgisini sporla birleştirirken, izleyicilere de keyif dolu anlar yaşattı. Tören sonunda katılımcılara Cumhuriyet coşkusuna katkılarından dolayı teşekkür edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Berkay Tozlu