Çakü Sağlık Bilimleri Fakültesi yürütülen sekiz lisans eğitim programının tüm faaliyetleri, program akreditasyon sürecinin yönetiminde önemli bir rol oynamaktadır. Bu süreçte, dış paydaşların katkılarını almak ve geri bildirimlerini değerlendirerek sunulan hizmeti geliştirmek amacıyla düzenlenen çalıştaya katılan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Çankırı’nın Katılımıyla Tunceli’de Su Üstü Kurtarma Eğitim Programı Çankırı’nın Katılımıyla Tunceli’de Su Üstü Kurtarma Eğitim Programı

Çakü Sağlık Bilimleri Fakültesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çalıştayda bize destek veren Sağlık İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliği, Çankırı Özel Karatekin Hastanesi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ve İl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yöneticilerine ve personeline ayrıca mezunlarımıza ve meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu işbirlikleri, eğitim kalitemizi artırarak, akreditasyon sürecini başarıyla yürütmemizde büyük önem taşımaktadır. Katkılarıyla sürece destek veren her takım üyesine de teşekkürlerimizi iletiyoruz." dedi.

Kaynak: Berkay Tozlu