ÖZEL HABER/Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yapraklı İlçe Başkanı Ahmet Mutlu, Ak Parti Yapraklı İlçe Başkanlığı’na atanan İhsan Haydar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette, Cumhur İttifakı’nın Yapraklı’da birlik ve dayanışma içinde yoluna devam ettiği vurgulandı.

Başkanlardan İhsan Haydar’a Ziyaret Cumhur İttifakı Yapraklı’da Güç Birliğini Sürdürüyor! (2)

Görüşme sırasında, ilçe için planlanan projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Yapraklı’nın gelişimi için neler yapılabileceği üzerine konuşan başkanlar, ilçenin ihtiyaçlarına çözüm bulmak adına ortak çalışmalar yapılacağını ifade ettiler. Cumhur İttifakı'nın gücünü ve birlikteliğini gösteren bu ziyaret, yerel yönetimde de iş birliğinin sürdüğünü ortaya koydu.

Başkanlardan İhsan Haydar’a Ziyaret Cumhur İttifakı Yapraklı’da Güç Birliğini Sürdürüyor! (1)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da Savunma Sanayi işbirliği mesajı verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan’da Savunma Sanayi işbirliği mesajı verdi

Yapraklı Belediye Başkanı Güngör, Cumhur İttifakı’nın, bölgenin kalkınmasında büyük önem taşıdığını belirterek, “AK Parti Yapraklı İlçe Başkanı olarak atanan Sayın İhsan Haydar’a, MHP Yapraklı İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Mutlu, İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Ahmet Özen, Belediye Meclis Üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Cumhur İttifakı’na yakışır şekilde hareket ederek, ilçemiz için elimizden geleni yapacak ve Yapraklı’yı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Başkanımıza ve teşkilatına teşekkür ederim.” Diye konuştu.

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya