Çayırova'da Glütensiz Yemek Yarışması: 13 İlden Aşçılar Hünerlerini Sergileyecek Çayırova'da Glütensiz Yemek Yarışması: 13 İlden Aşçılar Hünerlerini Sergileyecek

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yalım, mesajında, Kuva-yı Milliye ruhuyla kazanılan bağımsızlık mücadelesinin ve yazılan kahramanlık destanının önemini vurguladı. Yalım, “Uşak, 1 Eylül 1922 tarihinde düşmanı büyük bir bozguna uğratarak şanlı bayrağımızın dalgalanmaya devam etmesini sağlamıştır. Yunan orduları komutanı General Trikopis, ilimiz sınırlarında esir alınmış ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkartılmıştır” dedi.

Yalım, Türk milletinin zafere olan inancını hiç kaybetmediğini ve her bireyin mücadele ettiğini belirterek, bu kahramanlık destanının günümüzde büyük bir gurur ve minnet kaynağı olduğunu ifade etti. Başkan Yalım, “Bu duygu ve düşüncelerle kurtuluşumuzun yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve canı pahasına mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, minnetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı