Aksaray’da kan donduran bir olay yaşandı. Bir süre önce eşiyle kavga eden R.O. (30), babasının evine yerleşen karısı Fadimana Ok’u görmek istedi. Eşinin görüşmeyi reddetmesi üzerine R.O., gece yarısı Fatih Mahallesi'nde bulunan kayınbabasının evine giderek aracında beklemeye başladı. Apartmandan dışarı çıkan eşi ve kayınbabasını gören R.O., aracından inerek eşine kurşun yağdırdı. Kanlar içinde yere yığılan kadının babası M.A. da belindeki tabancayla damadına ateş açtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hopa’da Karayolu Çöktü, Havadan Görüntülendi Hopa’da Karayolu Çöktü, Havadan Görüntülendi

Sağlık ekipleri, yerde yaralı halde yatan karı kocaya ilk müdahaleyi yaparak, her iki yaralıyı da Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Fadimana Ok, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan R.O. ise yoğun bakımda tedavi altına alındı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kayıplara karışan kayınbaba M.A.’yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı