Çanakkale’de 64 bin yıllık atölyede insanlık tarihinin izleri keşfedildi Çanakkale’de 64 bin yıllık atölyede insanlık tarihinin izleri keşfedildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Dijital Gençlik Merkezi, hafta sonu boyunca düzenlediği turnuvalarla gençlerin teknoloji ve espor alanındaki yeteneklerini sergileme fırsatı sundu. Başkan Ahmet Akın, oğlu Erdal ile birlikte merkezi ziyaret ederek gençleri destekledi ve etkinliklere katılanları tebrik etti.

Başkan Ahmet Akın, DGM'de gençlere sundukları imkanlar hakkında şunları söyledi: "Tüm teknolojik altyapılara sahip ancak atıl kalmış bu teknoloji merkezimizi bir an önce ayağa kaldırmak için çalışıyoruz. Burada gençlerimize dünya standartlarında teknoloji altyapılı bir yaşam alanı sunacağız. Gençlerin sosyalleşebileceği, e-spor ve teknoloji alanında kendilerini geliştirebileceği bir Dijital Gençlik Merkezi hedefliyoruz."

Turnuvada dereceye giren gençler de ödüllendirildi. VALORANT Turnuvası'nda birinci olan Team Nuubs, ikinci olan GoFlexs Takımı ve üçüncü olan Shacopa Kajmer Takımı oldu. FC24 Turnuvası'nda ise birincilik Metin Can Gezer, ikincilik Alperen Filiz ve üçüncülük Koray Biçer tarafından elde edildi. Dereceye giren gençlere ödülleri törenle takdim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı