ÖZELHABER/ Çankırı il Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Resmi sosyal medya “ İnstagram” hesabından yapılan paylaşımda, Kamp, İzci Liderleri Cengiz Koca ve Şafak Yılmaztürk önderliğinde, İsmail Emre Erdoğan, Mehmet Gümüş, Seda Çalman ve Selin Erdoğan öğretmenlerin katılımıyla Yapraklı Hazım Dağlı Tabiat Parkı'nda gerçekleştirildi. "Teknolojiden uzakta, doğayla iç içe" sloganıyla yapılan etkinlikte, izciler doğa yürüyüşü, hayk, gece yürüyüşü gibi eğitimler aldılar. Çadır kurup uyku tulumlarıyla doğada konakladılar, bedensel aktivitelerle dolu oyunlar oynadılar ve gün sonunda hazırladıkları etkinlikleri sunarak keyifli vakit geçirdiler.

Öğrenciler, yılsonu kampından oldukça memnun kaldıklarını belirterek, İzcilik Kulübü sayesinde sosyalleşme fırsatı bulduklarını ve disiplinli yaşam koşullarına daha iyi adapte olduklarını ifade ettiler. Bu tür etkinliklerin, teknoloji bağımlılığının arttığı günümüzde bedensel etkinliklerin önemini vurguladığına dikkat çekildi.

Bursa’da ‘Süper Kanlı Ay’ Tutulması Görüntülendi Bursa’da ‘Süper Kanlı Ay’ Tutulması Görüntülendi

Kampı gerçekleştiren öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz, onların özverili çalışmaları sayesinde öğrencilerimize unutulmaz bir deneyim yaşatıldı.

Kaynak: Berkay Tozlu