Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" etkinliği, Başkentlilerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu haftaki açık hava sineması etkinliğinde, Türk sinemasının efsanevi yapımlarından "Hababam Sınıfı" izleyiciyle buluştu.

Etkinlik, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda gerçekleştirildi. "Sandalyeni Kap Gel" sloganıyla düzenlenen açık hava sineması gecesinde, katılımcılara ücretsiz patlamış mısır, pamuk şeker ve gazoz ikram edildi. Başkentliler, film keyfini aileleriyle birlikte yaşamanın tadını çıkardı.

Çankırı’da TÜBİTAK 4007 İlimde Bilim Şenliği-2 Başlıyor! Çankırı’da TÜBİTAK 4007 İlimde Bilim Şenliği-2 Başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik, 14 Eylül tarihine kadar her cumartesi akşamı saat 21.00'de devam edecek. Etkinlikte, 31 Ağustos, 7 ve 14 Eylül tarihlerinde "Hababam Sınıfı" serisinin gösterimleri yapılacak.

Etkinliğe katılan Aliye Acar, "Gerçekten harika. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz. Konserler ve çocuk etkinlikleri de çok faydalı ve güzel" dedi.

Melek Kuyumcu ise, "Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlk defa geldim, çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Yasemin Uzun, "Çok keyifli, çocuklarla birlikte eğlenerek geliyoruz. Ortam harika, hep bildiğimiz filmleri burada izlemek çok farklı bir keyif. 4 haftadır geliyoruz ve her hafta takip ediyoruz. Ankara'nın yarısı burada. Herkes gelsin, evde izlemekten çok daha güzel bir ortam. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı