Adana'nın Kozan ilçesinde saat 20.07'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem, hem il merkezi hem de çevre illerde hissedildi. Deprem anı, güvenlik kameralarına yansıdı ve yaşanan panik dikkat çekti. Sarsıntının ardından birçok vatandaş sokaklara döküldü.

Denizli'deki Trafik Kazasında Genç Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti Denizli'deki Trafik Kazasında Genç Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Kozan'da yaşayan Özcan Çağlar, depremin şiddetini “Şiddetli hissettik depremi. 10-15 saniye sallandık. Annemizi ziyarete gelmiştik. 6 Şubat depremleri kadar şiddetli değildi ama bu deprem de şiddetliydi. Allah bir daha yaşatmasın” sözleriyle aktardı.

Bir diğer vatandaş Arif Görür, “Depremin ardından vatandaşlar sokağa indi. Biz yürüyüş yapıyorduk ama vatandaşların sokağa döküldüğünü gördük. Hepimize çok geçmiş olsun” dedi.

Depremin ardından, sarsıntının yarattığı korku ve endişe, Kozan sokaklarında hissedildi. Olay anında birçok kişi, güvenli bir alan bulmak için dışarı çıktı. Yetkililer, yaşanan sarsıntının ardından vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı