İstanbul Boğazı’nda gece saatlerinde etkili olan sis, sabah saatlerinde de devam etti. Sis nedeniyle Şehir Hatları, bazı vapur seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Elverişsiz hava koşulları sebebiyle aşağıdaki seferlerimiz ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacaktır" denildi.

İptal edilen seferler arasında Küçüksu - İstinye, İstinye - Çubuklu Arabalı Vapur, Boğaz Geliş, Rumeli Kavağı - Eminönü, Beykoz - Sarıyer, Kanlıca - Küçüksu - Beşiktaş - Kabataş ve Aşiyan - Anadolu Hisarı - Küçüksu ring hattı yer alıyor.

İEÜ Açılış Dersinde Ayrımcılıkla Mücadele ve Ceza Uygulamaları Ele Alındı İEÜ Açılış Dersinde Ayrımcılıkla Mücadele ve Ceza Uygulamaları Ele Alındı

Görüş mesafesinin düşmesi, deniz ulaşımını olumsuz etkileyerek vatandaşların seyahat planlarını aksatmış durumda. Yetkililer, hava koşullarının düzelmesi durumunda seferlerin yeniden başlatılacağını belirtti. İstanbul’da deniz ulaşımı için alternatif seçenekler arayan yolcular, durumu yakından takip etmeye devam ediyor. Hava durumu ve görüş mesafesinin düzelmesiyle birlikte seferlerin yeniden başlayacağı umut ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı