Yılmaz Tunç kimdir? Nereli? Yılmaz Tunç kimdir? Nereli?

Zülal Lalfizu, 2001 yılında Eskişehir'de doğmuş bir TikTok fenomenidir ve sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Evin ikinci çocuğu olarak büyüyen Lalfizu, anne ve abisiyle birlikte yaşamaktadır; annesi öğretmendir. Müzikle ilgilenen genç fenomenin, piyano dersleri aldığı bilinmektedir.

Zülal Lalfizu, farklı tarzı ve duruşuyla TikTok platformunda çektiği videolarla büyük beğeni toplamaktadır. Ayrıca bir YouTube kanalı bulunan genç fenomen, bu platformda da çeşitli konsept videolar paylaşmaktadır. Lalfizu, içeriklerindeki sempatik ve etkileyici duruşuyla dikkat çekmekte ve hayran kitlesini her geçen gün genişletmektedir.

Whatsapp Image 2024 06 28 At 09.59.03Lalfizu, her gün saçına taktığı bandana ve bereleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Genç fenomene neden sürekli bere veya bandana taktığı sorusu sorulduğunda; herhangi bir problem olmadığını, yalnızca beğendiği için taktığını ifade etmişti.

Kaç yaşında, gerçek adı nedir?

Instagram adlı sosyal medya platformunda yaklaşık 1 milyon, TikTok adlı sosyal medya platformunda ise 650 bin takipçiye sahip olan Lalfizu günümüzde 23 yaşındadır fakat gerçek adını gizlemeyi tercih etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi