Başkan Esen Traktör Başında: Çankırı'da İlk Buğday Ekimi Gerçekleşti Başkan Esen Traktör Başında: Çankırı'da İlk Buğday Ekimi Gerçekleşti

Çankırı’da emniyet teşkilatında görev yapan bir polis memuru, yol kontrolünde 800 ekstazi hapla yakalandı. Çankırı Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu, meslektaşları tarafından yakalanan polis memuru Ö.E. (32), dün akşam Kastamonu yolu üzerinde yapılan kontrol noktasında durduruldu. Süt fabrikası yakınındaki kontrol sırasında Ö.E.’nin özel aracında yapılan aramada 800 adet ekstazi hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Çankırı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan polis memuru Ö.E., gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadesinde kumar bağımlılığı sebebiyle uyuşturucu madde kullanımına başladığını itiraf etti. “Kumarda çok kaybettim, bu yüzden daha fazla uyuşturucu kullanmaya başladım” diyen Ö.E., uyuşturucu maddeleri toplu almasının sebebini ise “ucuza gelsin diye” şeklinde ifade etti.

Bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Ö.E., Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi. Çankırı Emniyeti’nin kendi teşkilatındaki suça karışan kişilere yönelik yaptığı bu titiz operasyon, kamuoyunda dikkat çekti.

Kaynak: Berkay Tozlu