AK Parti Gençlik Kolları, Betül Önderoğlu’nu Dualarla Andı AK Parti Gençlik Kolları, Betül Önderoğlu’nu Dualarla Andı

ÖZEL HABER/Çankırı Yeşilay Şubesi, 22 Ekim 2024 tarihinde TRT1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan “Alişan İle Hayata Gülümse” isimli programda gerçekleştirilen “Çankırı Günü” etkinliğine katıldı. Bu kapsamda, Çankırı tanıtımına katkılarından dolayı Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Çankırı Yeşilay Şubesi Başkanı İsmail Özcan’a ve şube personeli Gamze Kayahan’a teşekkür belgesi takdim etti.

Yeşilay Çankırı Şubesi, bu anlamlı belgenin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Şube, yapılan açıklamada, “Sayın Valimize desteklerinden ve her daim yanımızda olduğundan dolayı teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verdi.

Bu tür etkinliklerle Çankırı’nın tanıtımına katkı sağlamanın yanı sıra, Yeşilay’ın toplum sağlığına yönelik projelerini de daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçladıklarını vurgulayan Şube Başkanı İsmail Özcan, destek veren herkese minnettarlığını dile getirdi. Çankırı Yeşilay Şubesi, gelecekte de benzer etkinliklerle ilimizin tanıtımını sürdürmeyi hedefliyor.
 

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya