ÖZEL HABER/Yeşilay Çankırı Şubesi, Sultan Süleyman Camii (Büyük Cami) yaz Kuran kursu öğrencileriyle özel bir etkinlik düzenledi. Çocuklar bu etkinlikte neler öğrendi, hangi sürprizlerle karşılaştı?

Yeşilay Çankırı Şubesi, Yeşilay Farkındalık Programı kapsamında Sultan Süleyman Camii (Büyük Cami) yaz Kuran kursu öğrencilerine yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliklerde, Yeşilay’ın kuruluş amacı, faaliyetleri ve bağımlılıklardan korunma yolları öğrencilere anlatıldı. Çocukların akıllarına takılan sorular cevaplanarak, büyüdüklerinde Yeşilay Gönüllüsü olmaları için söz alındı.

GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi

Program, öğrencilerin katılımıyla düzenlenen eğlenceli oyunlarla sona erdi. Yeşilay Çankırı Şubesi, çocuklar için bu etkinliği unutulmaz kılmak adına çeşitli hediyeler takdim etti. "Bugünün tohumu, yarının fidanları" anlayışıyla yapılan bu etkinlik, çocuklar üzerinde olumlu bir izlenim bıraktı.

Yeşilay Çankırı Şubesi, bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesine destek veren Çankırı İl Müftülüğüne, gönüllülere ve cami imamlarına teşekkür etti.

HABER: Burak Kaya


Yeşilay Çankırı Şubesi Olarak,Yeşilay Farkındalık Programı Kapsamında Ulu Cami Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Yönelik Etkinlikler Düzenledik.etkinlikler Kapsamında Yeşilay’ın Kuruluşu,Amacı,Faaliyetleri Ve Bağımlılıkla

Kaynak: Burak Kaya