Yeşil Yalova FK, Bölgesel Amatör Lig ve Ziraat Türkiye Kupası hazırlıkları çerçevesinde İstanbul temsilcisi Çengelköy Spor ile hazırlık maçında karşılaştı. Yalova Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Yeşil Beyazlı ekip, her iki yarıda da farklı 11'lerle sahaya çıkarak geniş kadro derinliğini test etti. Maçın ilk 25 dakikasında topa hakim olan Yeşil Yalova FK, hızlı hücumlarla gol arayışına girdi. Çengelköy Spor, 30 ve 34. dakikalarda gol fırsatları yakaladı ancak kaleci Fırat Güleryüz başarılı kurtarışlarıyla rakibine gol izni vermedi.

İkinci yarının başında Çengelköy Spor bir kez daha gole yaklaştı, ancak Yeşil Yalova FK da net bir gol fırsatını değerlendiremedi. Maçın son yarım saatinde Yeşil Yalova FK, topa sahip olarak hücum varyasyonlarıyla dikkat çekti. Ancak, maçta gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor 17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor

Maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Özcan Sert, futbolcularının fiziksel dirençlerinin iyi olduğunu belirtti. Sert, "Sahada olmayı özlemişiz. İlk hazırlık maçımızı sakatlıksız ve kazasız atlattık. İki farklı kadro ile oynadık ve futbolcularımızın performansı bizi umutlandırdı," dedi. Ayrıca, yöneticilere ve taraftarlara destekleri için teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı