ÖZEL HABER/İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeşil Ilgaz Spor, 5. hafta maçında Gülsuyu Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Mücadele, 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 14:30’da Gülsuyu Asım Kara Stadı’nda oynanacak. Yeşil Ilgaz Spor, bu kritik deplasman maçından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Maç öncesi değerlendirmede bulunan Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Başkanı Arif Şahin, takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu vurguladı. Şahin, Çankırı Haber.net’e yaptığı açıklamada, “Lig devam ediyor ve takımımızın konsantrasyonu çok iyi. Maçlara moralli ve zinde bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimize ulaşmak için her gün daha da iyi çalışıyoruz. Lig sıralamasında daha üst sıralara çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Şimdiden tüm takımımıza başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Yeşil Ilgaz Spor, ligde üst sıralara tırmanmak için bu deplasmandan 3 puanla dönmeyi amaçlıyor. Taraftarlar, takımlarının sahadan galibiyetle ayrılacağına inanarak desteklerini sürdürüyor.

HABER: Burak Kaya

GM Sinanspor'un İtirazı Sonuçsuz Kaldı: AFDK, Kural İhlali Görmedi GM Sinanspor'un İtirazı Sonuçsuz Kaldı: AFDK, Kural İhlali Görmedi

Kaynak: Burak Kaya