Manisa'nın Selendi ilçesinde, Yeniden Refah Partisi Selendi İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Ahmet Aslan’ın yaptığı kongrede, mevcut başkan Halil İbrahim Kaya, tek aday olarak katıldığı seçimde yeniden başkan seçildi ve güven tazeledi.

Afetlere Dirençli Şehirler İçin 200 Bin Hektarlık Mikrobölgeleme Etüdü Yapıldı Afetlere Dirençli Şehirler İçin 200 Bin Hektarlık Mikrobölgeleme Etüdü Yapıldı

Kongrede konuşan Halil İbrahim Kaya, partinin kuruluş sürecinden bu yana yaşanan zorlukları ve elde edilen başarıları dile getirerek, "Bu yola çıkarken ilk çoban ateşini belediye başkanımızın baba ocağından yakarak başladık. Her anımızda sabırla çalıştık, gidilmedik ev bırakmadık. Bugün 248 üyeye ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Milli görüş davasına hizmet etmeye bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Kaya başkanlığındaki yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Deniz Ersoy Argaç, Aydın Yavuz, Hüsamettin Kara, Emine Çimen, Ethem Uğurlu, Önder Gülmez, Mehmet Sarıtaş, Doğan Tokkaş, Himmet İşlek, Özcan Şentürk, Metin Çimen ve Mehmet Ali Sarı.

Kongreye Selendi Belediye Başkanı Mutat Daban, Manisa İl yönetim kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Aslan, Ramazan Akar ve Mehmet Baki Çelik ile Belediye Meclis üyeleri ve delegeler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı