Okul Güvenliği İçin Çankırı’da Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi Okul Güvenliği İçin Çankırı’da Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu 1. sınıf öğrencileri, "Oryantasyon Haftası" kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Modern altyapısı, zengin dijital ve basılı kaynakları ile dikkat çeken ÇAKÜ Kütüphanesi, öğrencilerin büyük beğenisini topladı. Gıda ve Tarım MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pınar Portakal liderliğinde gerçekleşen ziyarette, öğrenciler kütüphanenin sunduğu imkanlardan oldukça etkilendiklerini dile getirdiler.

Dr. Öğr. Üyesi Pınar Portakal, oryantasyon haftası kapsamında gerçekleştirilen bu ziyaretin, öğrencilerin üniversiteye uyum süreçlerini hızlandırmak amacı taşıdığını belirtti. Portakal, "Öğrencilerimiz ailelerinden ve memleketlerinden yeni bir hayata adım attıkları için biraz şaşkın ve tedirgin olabilirler, ancak biz onları en iyi şekilde karşılayarak bu süreci kolaylaştırıyoruz. Kütüphane ziyareti de bu uyum sürecinin önemli bir parçası. Öğrencilerimiz, kütüphanenin modern altyapısı ve sunduğu imkanlar sayesinde ders çalışmak için yıl boyunca sıkça burayı tercih edeceklerini söylediler. Bu süreçte bizi destekleyen Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

HABER: Burak Kaya

Yeni Öğrencilerden Çakü Kütüphanesine Tam Not1

Kaynak: Haber Merkezi