Sakarya’da meydana gelen ve cinayet iddialarına yol açan olayla tanınan Yeliz Atakan merak konusu oldu. 

Yeliz Atakan kimdir?

Yeliz Atakan, 2006 yılında Sakarya’da meydana gelen ve cinayet iddialarına yol açan olayla geniş bir şekilde gündeme gelmiştir. Olayın merkezindeki Yeliz Atakan, dönemin eşi Gökhan Atakan’ın ölümünün ardından birçok soru işaretiyle karşı karşıya kalmıştır.

20 Ağustos 2006 tarihinde Sakarya’nın Geyve ilçesinde, Yeliz Atakan ve eşi Gökhan Atakan, Bursa’dan İstanbul’a giderken Sakarya Nehri’ne çaldıkları karpuzu soğutmak için koydular. Ancak, olayın ardından Gökhan Atakan, dengesini kaybederek nehre düştü ve boğularak hayatını kaybetti. İlk başta bu ölüm kaza olarak değerlendirildi.

Gökhan Atakan’ın ölümü üzerinden 16 yıl geçtikten sonra, kaza olarak değerlendirilen olayla ilgili cinayet iddiaları gündeme geldi. İddialara göre, Yeliz Atakan ve sevgilisi tarafından Gökhan Atakan’ın boğularak öldürüldüğü ve ardından olayın kaza gibi gösterilmesi için Sakarya Nehri’ne atıldığı öne sürülüyor. Bu iddialar, Yeliz Atakan’ın adıyla birlikte tekrar gündeme gelmesine neden oldu.

Yeliz Atakan Kimdir

Yeliz Atakan’ın adı, özellikle Müge Anlı ve Tatlı Sert programlarında ortaya çıkan iddialarla tekrar gündeme geldi. Programlarda, Yeliz Atakan’ın eşi Gökhan Atakan’ı ve Gökhan’ın ölümünü kaza değil, cinayet olarak düzenlediği öne sürüldü. Ayrıca, Yeliz Atakan’ın önceki evliliğinden sonra boşanma sürecinde, Gökhan Atakan’ın ölümüne dair çeşitli ses kayıtlarına sahip olduğu iddiaları da ortaya çıktı.

Yeliz Atakan’ın ikinci eşine yaptığı itirafta, eski sevgilisi Dr. Erdal Bektaş ile birlikte Gökhan Atakan’ı öldürdüklerini söylediği belirtiliyor. Bu itiraf, ses kaydına alınmış ve savcılığa iletilmiştir. Bu gelişmelerin ardından, Gökhan Atakan’ın ölümü cinayet olarak yeniden araştırılmaya başlanmıştır.

Bu olay, Müge Anlı’nın programında geniş yankı uyandırmış ve sosyal medyada tartışmalara neden olmuştur. Yeliz Atakan’ın bu süreçteki açıklamaları ve iddiaları, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam etmektedir.

Yeliz Atakan'ın eşi kim?

Yeliz Atakan'ın eşi Gökhan Atakan'dır. Gökhan Atakan, 2006 yılında Sakarya'nın Geyve ilçesinde bulunan Sakarya Nehri'nde boğularak hayatını kaybetmiştir. Bu olayın ardından Yeliz Atakan hakkında çeşitli cinayet iddiaları ortaya çıkmıştır.

Gökhan Atakan kimdir?

Gökhan Atakan, 2006 yılında Sakarya’da meydana gelen ve cinayet iddialarına yol açan olayla geniş bir şekilde gündeme geldi. 30 yaşında bir inşaat mühendisi olan Atakan, eşi Yeliz Atakan ile birlikte Sakarya Nehri'nde yaşanan bir olay sonucu hayatını kaybetti.

20 Ağustos 2006 tarihinde Sakarya’nın Geyve ilçesinde, Gökhan Atakan ve eşi Yeliz Atakan, Bursa’dan İstanbul’a giderken Sakarya Nehri’ne çaldıkları karpuzu soğutmak için koydular. Ancak Gökhan Atakan dengesini kaybederek nehre düştü ve boğularak hayatını kaybetti. İlk başta bu ölüm kaza olarak değerlendirildi.

Gökhan Atakan Kimdir

Orhan Miroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Orhan Miroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Gökhan Atakan’ın ölümünden 16 yıl sonra, olayın kaza değil cinayet olduğu iddiaları gündeme geldi. İddialara göre, Yeliz Atakan ve sevgilisi tarafından Gökhan Atakan’ın boğularak öldürüldüğü ve olayın kaza gibi gösterilmesi için Sakarya Nehri’ne atıldığı öne sürüldü. Bu iddialar, Yeliz Atakan’ın adıyla birlikte tekrar gündeme gelmesine neden oldu.

Yeliz Atakan’ın adı, Müge Anlı ve Tatlı Sert programlarında ortaya çıkan iddialarla tekrar gündeme geldi. Bu programlarda, Yeliz Atakan’ın eşi Gökhan Atakan’ın ölümünü kaza değil cinayet olarak düzenlediği öne sürüldü. Ayrıca, Yeliz Atakan’ın önceki evliliğinden sonra boşanma sürecinde, Gökhan Atakan’ın ölümüne dair çeşitli ses kayıtlarına sahip olduğu iddiaları da ortaya çıktı.

Yeliz Atakan’ın ikinci eşine yaptığı itirafta, eski sevgilisi Dr. Erdal Bektaş ile birlikte Gökhan Atakan’ı öldürdüklerini söylediği belirtiliyor. Bu itiraf, ses kaydına alınmış ve savcılığa iletilmiştir. Bu gelişmelerin ardından, Gökhan Atakan’ın ölümü cinayet olarak yeniden araştırılmaya başlanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi