ÖZEL HABER/Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Yapraklı Göleti’nde ıslah çalışmalarının başladığını duyurdu. Güngör, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Görüşmelerimiz neticesinde Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından göletimizin arkasında ıslah çalışması yapılmaktadır. İlçemize olan desteklerinden dolayı kıymetli il müdürümüze ve personellerine teşekkür ederim.”

Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi!1

Bomba İhbarı Erzurum'da Krize Neden Oldu: Yolcular İkinci Uçakla Almanya'ya Uçtu Bomba İhbarı Erzurum'da Krize Neden Oldu: Yolcular İkinci Uçakla Almanya'ya Uçtu

Çankırı Haber.net’e açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, göletteki su kaybını önlemek için yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Güngör, “Göletimizin arkasında, gelen suyun gölete düşmeden önce kaybolmasına sebebiyet veren birçok düzensiz ağaç ve mil bulunuyordu. Şu anda bu engellerin temizliği yapılıyor. Göletimize gelen suyun en az kayıpla gölete ulaşmasını sağlamak için yapmış olduğumuz çalışmalar sürüyor,” şeklinde konuştu.

Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi!-1

Islah çalışmalarının bölgedeki su seviyesini korumak ve su kaybını minimuma indirmek amacıyla yapıldığını belirten Güngör, bu çalışmaların Yapraklı halkı için büyük önem taşıdığını vurguladı. Devlet Su İşleri Müdürlüğü ile yapılan iş birliğinin, göletin verimliliğini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğunu ifade eden Güngör, desteklerinden dolayı il müdürü ve personeline teşekkür etti.

Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi!2

Yapraklı Göleti’nde devam eden ıslah çalışmaları, su kaybının önlenmesi ve göletin su seviyesinin korunması açısından kritik bir rol oynuyor. Belediye Başkanı Güngör, bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte göletin daha verimli ve sürdürülebilir bir şekilde kullanılabileceğini belirtti. Yapraklı halkı, bu önemli projenin başarıyla tamamlanmasını dört gözle bekliyor.

HABER: Burak Kaya

Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi!3

Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi!4

Kaynak: Burak Kaya