Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Nesiller Sevgiyle Buluşuyor: Torunum Olur Musun?” projesi kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Projenin amacı, çocukların sosyal ve duygusal becerilerini geliştirirken yaşlı bireylerin toplum içindeki aktif rollerini pekiştirmek ve bu sayede yaşlılar ile çocuklar arasında bilgi, kültür ve deneyim transferini sağlamak. Bu çerçevede, kuşaklararası bağları güçlendirmek ve toplumsal hafızayı geleceğe taşımak hedefleniyor.

Etkinlik, Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün koordinesinde düzenlendi. Programda, Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz, Korgun Kaymakamı Orkun Ulukaya, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İl Müdürü Abdulhaluk Longa ve Ilgaz Belediye Başkan Vekili Öztürk Açıkalın gibi önemli yetkililer de hazır bulundu. 

Çankırı'da Şehitlerimize Vefa: Şehidimin Kokusu Projesi Devam Ediyor Çankırı'da Şehitlerimize Vefa: Şehidimin Kokusu Projesi Devam Ediyor

Huzur evi ve çocuk evleri sitesi sakinlerinin bir araya geldiği etkinlikte, katılımcılar doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi. Hem yaşlılar hem de çocuklar, güzel havanın tadını çıkararak eğlenceli vakit geçirdi. Bu anlamlı etkinlik, kuşaklar arasında güçlü bağlar kurarak toplumsal dayanışmayı artırmayı amaçladı.

Ilgaz Hacı Musa Akbak Huzurevi Ve Korgun Sevgi Evleri Ve Çocuk Yuvası Sakinleri Için Piknik Programı Düzenlendi.

Ilgaz Hacı Musa Akbak Huzurevi Ve Korgun Sevgi Evleri Ve Çocuk Yuvası Sakinleri Için Piknik Programı Düzenlendi1

Ilgaz Hacı Musa Akbak Huzurevi Ve Korgun Sevgi Evleri Ve Çocuk Yuvası Sakinleri Için Piknik Programı Düzenlendi2

Kaynak: Burak Kaya