Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, İl Özel İdaresi tarafından ilçelerde ve köylerde sürdürülen yol çalışmalarını yerinde inceledi. Orta ilçesi Gökçeören ve Kayıören köy yolları ile Orta’nın Kalfat Beldesi ve Atkaracalar’ın Hoşislamlar köyü arasında devam eden yol projelerini denetleyen Vali Taşolar, çalışmalara dair sahadaki yetkililerden ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’ten bilgi aldı.

Vali Taşolar’a incelemeler sırasında Orta Kaymakamı Erkan Minuz, Atkaracalar Kaymakamı Volkan Kaplan, Kurşunlu Kaymakam Vekili Hüseyin Taha Fidan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, ilçelerin belediye başkanları ve diğer yerel yetkililer eşlik etti.

Ziyareti sırasında, Vali Taşolar, yapımı tamamlanan köy yollarını kullanan sürücü ve vatandaşlarla da sohbet ederek görüşlerini aldı. Vatandaşlar, yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirirken, çalışmaların hızla tamamlanmasından duydukları memnuniyeti de ifade etti.

Vali Taşolar, köy yollarının özellikle kırsal kesimlerin yaşamını kolaylaştıracak öneme sahip olduğunu vurgulayarak, köylerin daha ulaşılabilir hale gelmesi için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Çankırı'da İkinci Etap Konut Projesi Üye Kayıtları Devam Ediyor Çankırı'da İkinci Etap Konut Projesi Üye Kayıtları Devam Ediyor

İl Özel İdaresi’nin köy ve beldelerde yürüttüğü yol çalışmaları, kırsal bölgelerdeki ulaşım ağını güçlendirerek, vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Kaynak: Berkay Tozlu