Uzunyol Caddesi Kurban Bayramı’nda trafiğe kapatılacak. Çankırı Valiliği’nin almış olduğu karar ile sadece yayaların Uzunyol Caddesini kullanımına izin verilecek.

uzunyol

Çankırı’da 3250 Ton Asfalt Serildi: Cadde ve Sokaklar Yenilendi Çankırı’da 3250 Ton Asfalt Serildi: Cadde ve Sokaklar Yenilendi

Uzunyol Caddesi Kurban Bayramı Arefesi araç trafiğine kapalı olacak. Bayramın ilk günü araç trafiğine açılacak olan Cadde ikinci, üçüncü ve dördüncü günlerde de araç trafiğine kapalı olacak.


Tarihi bir ambiyansa sahip olan Uzunyol Caddesinin trafiğe kapatılması ile ilgili açıklamada bulunan Uzunyol Caddesi üzerindeki İmaret Kahvecisi sahibi Hayrettin Karaoğlu, “Uzunyol Caddesi Valilik kararıyla trafiğe kapalı. Cumartesi yarın Kurban Bayramı arefesi araç trafiğine kapalı olacak. Biz de gazozcu da arefe günü dükkanımızı açacağız. Bayramın ilk günü buradaki dükkanlar kapalı olacak. Bayram ilk günü kurban işleri olduğu için trafiğe açık olacak. Bayramın ikinci, üçüncü ve dördüncü günleri de tekrardan trafiğe kapalı olacak. Vali Bey'in onayı ile bu sokak trafiğe kapalı olacak. Zaten Vali Bey onayıyla her hafta Cumartesi günleri kapalı olacak. Tuz Ekspresinde olduğu gibi esnafımız tekrardan Cumartesi günleri orada stantlarını açacak. Sonrasında da Vali Bey'in onayıyla inşallah kısım kısım kapanacağız.” Dedi.

Whatsapp Image 2024 06 15 At 02.13.26

Kaynak: Burak Kaya