Küresel ölçekte öğrenciler, akademisyenler, üniversiteler, iş dünyası ve hükümetler tarafından dikkate alınan Times Higher Education (THE) Dünya Üniversite Sıralaması 2025 sonuçları açıklandı. 

Uşak Üniversitesi, 115 ülke ve bölgeden 2092 üniversitenin yer aldığı bu prestijli listede kendine yer buldu. Dördüncü kez THE sıralamasına dahil olan Uşak Üniversitesi, bu yıl 1501+ aralığında yer aldı. 

2022 yılında ilk kez THE Dünya Üniversite Sıralaması'na giren Uşak Üniversitesi, son dört yıldır genel sıralamada kendine yer bulma başarısını gösterdi. Türkiye’den 91 üniversitenin yer aldığı sıralamada Uşak Üniversitesi, 34. sıraya yükseldi.

Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi’nden Övgü Dolu Başarı Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi’nden Övgü Dolu Başarı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, bu başarının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "THE Dünya Üniversite Sıralamasında 4 yıldır yer almaktan dolayı son derece mutluyuz. Üniversitemizin bu alandaki istikrarlı konumu, eğitim ve araştırma kalitemizin bir göstergesidir," dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı