Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik gündeme geldi. Bu yazıda "Ümit Bitirik kimdir?", "Ümit Bitirik nereli?" ve "Ümit Bitirik kaç yaşında?" sorularının cevplarını bulabileceksiniz.

Ümit Bitirik kimdir?

Ümit Bitirik, 1971 yılında Kırşehir'in Kaman ilçesinde doğdu. 1989 yılında Polis Koleji'ni ve 1993 yılında Polis Akademisi'ni başarıyla tamamladı.

Suat Yıldırım kimdir? Neden gündemde? Suat Yıldırım kimdir? Neden gündemde?

Bitirik, polislik kariyerine çeşitli birimlerde ve rütbelerde görev alarak başladı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Daire Başkanlığı, Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde çeşitli görevlerde bulundu. Asayiş Daire Başkan Yardımcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Kalem Müdürlüğü gibi kritik görevlerde de bulundu.

16 Temmuz 2017 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu kararıyla 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etti ve Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'nda görev yaptı. 19 Ağustos 2017 tarihli müşterek kararname ile Kars İl Emniyet Müdürü olarak atanmış, daha sonra 19 Eylül 2019 tarihinde Burdur İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Ümit Bitirik, Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Ümit Bitirik Kimdir Nereli, Kaç Yaşında

Ümit Bitirik nereli?

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik aslen Kırşehirli'dir.

Ümit Bitirik kaç yaşında?

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik 1971 yılında dünyaya gelmiştir. Buna göre 2024 yılı itibarıyla 53 yaşındadır.

Kaynak: Haber Merkezi