TUZFEST’24’ün ikinci günü, Çankırı’da büyük bir heyecanla başladı. Şehir merkezinde, Belediye önünde toplanan bisiklet ve motosiklet tutkunları, etkileyici bir şehir turuna imza attı. Yüzlerce kişi, iki tekerlek üzerinde 3 kilometrelik bir parkuru pedallayarak ve gazlayarak festival atmosferini renklendirdi. Etkinliğe yaklaşık 500 motosiklet ve çok sayıda bisiklet katıldı.

Çankırı bisiklet ve motosiklet kulüplerinin destek verdiği şehir turuna, Çankırılılar da kendi bisiklet ve motosikletleri ile katılarak destek sağladı. Belediye önünden başlayan şehir turu, vatandaşların alkışları ve tezahüratları ile coşkulu bir havada gerçekleşti. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, hem bisiklet hem de motosiklet turlarına katılarak etkinliğe aktif olarak destek verdi. Katılımcılar, Türk bayraklarıyla geçiş yaparak, festivale olan bağlılıklarını ve coşkularını gösterdiler.

Çerkeş Kabak Köyü İçin Yeni İçmesuyu Hattı Hizmete Girdi Çerkeş Kabak Köyü İçin Yeni İçmesuyu Hattı Hizmete Girdi

Etkinlik, TUZFEST’24’ün en renkli anlarından biri olarak hafızalarda yerini aldı. Bisiklet ve motosiklet tutkunları, şehrin farklı noktalarından toplandıkları bu şehir turunda, Çankırı’nın festival coşkusuna büyük katkı sağladılar.

Kaynak: Berkay Tozlu