Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi

Çankırı'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Çankırı Tuz Festivali'nin (TUZFEST) ilk etkinliği olan Tuz Müsabakaları, 5 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00'de İsmet İnönü Ortaokulu bahçesinde başlıyor. Festivalin ilk etkinliği olarak düzenlenecek tuz futbolu müsabakalarında başlama vuruşunu, milli futbolcu Ümit Karan yapacak. Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in davetini kabul eden Karan, tuzun üzerinde çıplak ayakla sahaya çıkarak bu özel anı taçlandıracak.

Müsabakalar, futbol, voleybol, ayak tenisi ve sokak basketbolu kategorilerinde düzenlenecek. Etkinliğe olan yoğun ilgi nedeniyle başvurular, 2 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar Belediye Hizmet Binası'nın 2. katında yer alan TUZFEST bürosunda devam ediyor.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tüm gençleri ve sporseverleri etkinliğe davet ederek, "Bu yıl Milli Futbolcu Ümit Karan'ın da katılımıyla festivalimiz daha da renkli olacak. Gençlerimiz ve spor tutkunları tuz üzerinde yarışacak, bizler de onların yeteneklerine tanık olacağız. Gelin, hem rekabet edelim hem de festivalimizin keyfini çıkaralım" dedi.

Müsabakalara olan büyük ilgi ve Ümit Karan'ın katılımıyla, bu yılki TUZFEST'in unutulmaz bir etkinlik olması bekleniyor. Festival, hem sportif mücadelelerin hem de eğlencenin bir arada yaşandığı bir etkinlik olarak Çankırı'da heyecanla bekleniyor.

Kaynak: Çankırı Belediyesi