Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi

ÖZELHABER/ Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı Kadınlardan Sorumlu As Başkan Filiz Oral ve Üst Minikler Kadın ve Erkek Boks Milli Takımı Antrenörleri, İl Müdürü Sadık Ak'ı ziyaret ederek, milli takıma gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti. Federasyon temsilcileri, boks sporunun gelişimine katkı sağlayan çalışmaları ve sporculara sağladığı destekler için Ak'a minnettarlıklarını ilettiler.

Ziyaret sırasında As Başkan Filiz Oral, İl Müdürü Sadık Ak'ın boks sporuna olan ilgisinin ve genç sporculara sunduğu olanakların önemine değinerek, "Sadık Ak'ın, boks sporuna olan katkıları ve sporcularımıza gösterdiği destek, başarılarımızda büyük pay sahibi olmuştur" dedi.

İl Müdürü Sadık Ak, ziyaretlerinden dolayı Filiz Oral ve antrenörlere teşekkür ederek, sporun her dalına ve özellikle genç sporculara destek vermeye devam edeceklerini belirtti. "Boks Milli Takımımızın başarısı bizler için gurur kaynağı. Sporcularımızın yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullanan Ak, federasyonla işbirliklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, Türkiye Boks Federasyonu ve İl Müdürlüğü arasındaki güçlü işbirliğinin bir göstergesi olarak değerlendirilirken, gelecekte de sporcuların gelişimi ve boks sporunun yaygınlaşması adına ortak projelerin devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Berkay Tozlu