ÖZELHABER/ Türk Kızılay Kadın Çankırı Şubesi, Yeşilay Çankırı Şube Başkanı İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, iki kuruluşun bağımlılıkla mücadele ve toplum sağlığına yönelik yapabileceği ortak çalışmalar ele alındı.

Türk Kızılay Kadın Çankırı Şube yetkilileri, toplumda bağımlılıklarla mücadelenin önemine dikkat çekerken, bu mücadelede Yeşilay ile iş birliği içinde çalışmanın etkili sonuçlar doğuracağını belirtti. Bağımlılıkların yalnızca bireylerin değil, toplumun genel sağlığı üzerinde de ciddi etkiler bıraktığını vurgulayan Kızılay Kadın yetkilileri, bu konuda farkındalık oluşturmak ve toplumu bilinçlendirmek için Yeşilay ile ortak projeler geliştirmek istediklerini ifade etti.

Lezzetiyle Tanınan Kanlıca Mantarı Karabük'te Kaç TL'ye Satılıyor? Lezzetiyle Tanınan Kanlıca Mantarı Karabük'te Kaç TL'ye Satılıyor?

Yeşilay Çankırı Şube Başkanı İsmail Özcan ise Kızılay Kadın Çankırı Şubesi’ni misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplum sağlığını tehdit eden bağımlılıkla mücadelede, Kızılay Kadın gibi köklü bir kuruluş ile iş birliği yapmanın, bu mücadelenin gücünü artıracağını söyledi.

Kaynak: Berkay Tozlu