Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen trajikomik bir olayda, alkollü bir sürücü otomobili ile bir bahçe duvarına çarparak asılı kaldı. Olay, Ataevler Mahallesi’nde gece saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, sürücünün 2.08 promil alkollü olduğu belirlendi. Ancak sürücü, yaptığı kazanın farkına varmadan aracı duvarda asılı kalmış halde gaza basmaya ve sağa sola sinyal vermeye devam etti.

Mahalle sakinleri, sürekli olarak bağıran motor sesinden rahatsız olup durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen trafik polisleri, aracın içinde hala sürüşte olduğunu sanan alkollü sürücüyü araçtan indirdi. Yapılan kontrollerde sürücünün 2.08 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konulurken, "Trafik güvenliğini tehlikeye atmak" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Araç ise çekici yardımıyla bahçe duvarından kurtarıldı ve otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı