Adana’da, Avrupa’dan getirilen bir maymun, tişörtünde maymun resmi olan bir çocuğa saldırdı. Olay, Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Avrupa’dan tatile gelen bir kişi, yanında getirdiği maymunu mahallede tasma ile gezdiriyordu. Bu sırada çocuklar maymuna ilgi gösterdi ve bir çocuk maymunu sevmek istedi. Ancak maymun, üzerinde maymun resmi bulunan çocuğa aniden saldırarak ayağından hafif şekilde yaraladı.

Olay anı çevredeki kişiler tarafından kameraya kaydedildi. Korku dolu anlar, videoya saniye saniye yansıdı. Çocuğun hafif yaralanması nedeniyle ailesi, maymunun sahibinden şikayetçi olmadı. Olay, mahalle sakinleri arasında kısa süreli bir paniğe neden oldu, ancak durumun kontrol altına alınmasıyla birlikte olay daha fazla büyümeden sona erdi.

Mahallede çocukların sıkça oynadığı bir bölgede yaşanan bu olay sonrası maymun sahibi, hayvanın kontrol altında olduğunu belirtti ve çocukların daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Antalya’da korkunç yangın: Anne, çocuklarını alevlerin arasından kurtardı Antalya’da korkunç yangın: Anne, çocuklarını alevlerin arasından kurtardı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı