Samsun’da gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda İstanbul Barosu’na kayıtlı bir avukat ve grafiker arkadaşı tutuklandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları takip sonucunda bir aracı durdurup arama gerçekleştirdi. Arama sırasında saç kurutma makinesi ve şarj cihazı içine gizlenmiş 210 gram metamfetamin, 5 gram esrar ve 2 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.

Olayla ilgili İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat U.A. (38) ve grafiker arkadaşı E.K. (37) gözaltına alındı. Şüphelilerin polisteki sorguları tamamlandıktan sonra Samsun Adliyesi'ne sevk edildiler. Nöbetçi mahkemede ifade veren avukat ve arkadaşı, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Malatya'da çalınan 2,5 milyon TL değerindeki şap makinesi bulundu Malatya'da çalınan 2,5 milyon TL değerindeki şap makinesi bulundu

Olay, Samsun Emniyeti’nin uyuşturucu suçlarına yönelik mücadelesi kapsamında düzenlenen bir operasyon olarak kayıtlara geçti. Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla karşı karşıya kalan iki zanlının tutuklanması, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Şüphelilerin yargı süreci devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı