Kaza, TEM Otoyolu İstanbul istikameti İzmit geçişi Çamlıdere Viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Mesut D. yönetimindeki 34 HRA 255 plakalı otomobil, trafik sıkışıklığı sebebiyle aniden yavaşladı. Bu esnada arkadan gelen Musa K. idaresindeki 34 PH 9474 plakalı araç, duramayarak öndeki araca çarptı. Ardından Mustafa T. tarafından kullanılan 37 ADC 111 plakalı otomobil de kazaya karıştı.

Kazada sürücü Musa K. ile birlikte çocuk dâhil 6 kişi yaralandı. Olayın ihbarı üzerine, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Yapılan açıklamada, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza nedeniyle otoyolda trafik tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan 3 otomobil, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik normal seyrine döndü.

Çayırova'da Glütensiz Yemek Yarışması: 13 İlden Aşçılar Hünerlerini Sergileyecek Çayırova'da Glütensiz Yemek Yarışması: 13 İlden Aşçılar Hünerlerini Sergileyecek

Sürücü Mesut D., kazanın trafik sıkışıklığından dolayı meydana geldiğini belirterek, "Öndeki araçlar durunca ben de durdum. Arkamdaki araç bana çarptı. Onun da arkasında seyreden araç da duramadı ve kaza böylece gerçekleşti" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı