Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosiklet üzerindeki iki kişinin kazanın etkisiyle metrelerce sürüklendiği görüldü.

Olay yerinden edinilen bilgilere göre, kaza Haliliye ilçesindeki Abide Kavşağı'nda gerçekleşti. Sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazanın etkisiyle devrilen motosikletin sürücüsü ve arkasındaki yolcu, uzun bir mesafe boyunca sürüklendi.

Kaza sonrasında otomobil sürücüsü, aracını park ederek yaralılara yardım etmek için müdahalede bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, çevredekilerin ihbarı üzerine hızla olay yerine geldi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Vezirköprü’de Kız Anadolu İmam Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı Vezirköprü’de Kız Anadolu İmam Lisesi’nde Mevlid-i Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı

Güvenlik kameralarına yansıyan kaza görüntüleri üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı. Kazanın detayları ve sorumlularıyla ilgili incelemeler sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı