18 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Tapu ve Kadastro Genel Müdürü olarak görevlendirilen Hakan Gedikli son günlerde merak konusu oldu. 

Hakan Gedikli kimdir?

Hakan Gedikli 1975 yılında dünyaya gelmiştir ve şu anda 49 yaşındadır. Trabzon kökenli olan Gedikli, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Bölümü'nden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Okan Üniversitesi'nde Kentsel Dönüşüm alanında tamamlamıştır. Gayrimenkul değerleme ve kentsel dönüşüm konularında uzmanlaşmış olan Gedikli, uzun yıllar bu alanlarda çeşitli görevlerde bulunarak önemli deneyimler kazanmıştır.

Kariyerine 2000-2006 yılları arasında Sultanbeyli Belediyesi'nde başlayan Gedikli, 2006 yılında Emlak Konut GYO A.Ş.'ye katılmış ve burada Etüd Proje Müdürü, Emlak ve Planlama Müdürü, Emlak ve Planlama Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak görev yapmıştır. 2023 yılına kadar Emlak Konut GYO A.Ş.'deki görevlerini sürdüren Gedikli, 9 Temmuz 2024 tarihinde Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.

Ozan Zeybek kimdir? Nereli? Ozan Zeybek kimdir? Nereli?

Hakan Gedikli

Son olarak, 18 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Tapu ve Kadastro Genel Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Gedikli, iş yaşamının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol almaktadır; Emlak Konut Spor Kulübü'nün 14 yaş altı basketbol takımının başkanlığını yürütmekte ve Bahçeşehir Ispartakule 532/1 Site Yönetimi Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

Hakan Gedikli'nin gayrimenkul ve kentsel gelişim alanındaki zengin deneyim ve bilgi birikimi, sektörün şekillenmesinde ve şehirlerin dönüştürülmesinde önemli bir rol oynamıştır. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde bu birikimlerini kullanarak önemli çalışmalara imza atması beklenmektedir.

Hakan Gedikli kaç yaşında?

Hakan Gedikli, 1975 yılında dünyaya gelmiştir. Buna göre Gedikli, 2024 yılı itibarıyla 49 yaşındadır.

Hakan Gedikli Kim

Hakan Gedikli nereli?

Hakan Gedikli, aslen Trabzonlu'dur.

Atama kararı resmi Gazete'de

Hakan Gedikli, 18 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Tapu ve Kadastro Genel Müdürü olarak görevlendirildi.

Kaynak: Haber Merkezi