Çankırılı Mühendisten Yapay Zeka Projeleri ve Bilgelik Vadisi Vizyonu Çankırılı Mühendisten Yapay Zeka Projeleri ve Bilgelik Vadisi Vizyonu

Dostoyevski'nin edebiyat dünyasında önemli bir yere sahip olan "Suç ve Ceza" eseri, tiyatro sahnesine uyarlandı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde seyirciyle buluşacak olan oyunun biletleri, Biletinial biletleme platformunda satışa çıktı. Romanın ana karakterleri Raskolnikov ve Petroviç etrafında şekillenen iki kişilik tiyatro oyunu, Sek Production tarafından yapımcılığı üstlenilirken, organizasyonunu Chaplin Sanat gerçekleştiriyor.

Sahnelendiği yerlerde izleyicilerden büyük ilgi gören bu oyun, insan psikolojisinin derinliklerine inerek suç ve ceza kavramını sorguluyor. İzleyicilere, karakterlerin içsel çatışmalarını ve insan doğasının karmaşık yönlerini sunan oyun, tiyatroseverleri etkilemeyi hedefliyor.

"Suç ve Ceza", Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Isparta, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Mersin, Niğde, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yalova gibi pek çok şehirde sahne alacak. Tiyatro tutkunları için kaçırılmayacak bir deneyim sunan oyunun biletleri hızla tükeniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı