Çankırı’nın tanınmış simalarından ve Pirelli lakabıyla bilinen Mehmet Çağlayan, Ankara’da tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti. 1958 doğumlu olan Mehmet Çağlayan, SSK’dan emekli olup, Çankırı’da sevilen müzisyen Sadi Çağlayan’ın babası olarak da tanınıyordu.

Ayetullah Hamaney, Cuma Namazı Hutbesinde İsrail'e sert mesajlar verdi Ayetullah Hamaney, Cuma Namazı Hutbesinde İsrail'e sert mesajlar verdi

Merhumun cenazesi, bugün Çankırı Ahmet Yesevi Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Sarıbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ailesi, dostları ve Çankırı’nın ileri gelenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen cenaze töreni, duygu dolu anlara sahne oldu.

Mehmet Çağlayan, Yeni Mahalle sakinlerinden, Çankırı Astsubay Hazırlama Okulu emekli sivil memurlarından Nazife Çağlayan’ın eşi, öğretmen Hatice Çağlayan Yılmaz, müzisyen Sadi Çağlayan ve Tuba Demir’in babasıydı. Ayrıca, Suzan Çakır, Sevgi Coşar ve merhum Sadi Çağlayan’ın kardeşiydi.

Çağlayan ailesi, bu acı kayıpla derin bir üzüntü yaşarken, Mehmet Çağlayan’ın çevresinde saygı ve sevgiyle hatırlanan bir isim olduğu vurgulandı. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

Çankırı Haber.net ailesi olarak: Vefat eden hemşehrimizin ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

HABER: Burak Kaya

Mehmet Çağlayan
Merhum (Mehmet Çağlayan)

Sadi Çağlayan
Merhum Mehmet Çağlayan'ın oğlu Sadi Çağlayan

Kaynak: Burak Kaya