Erzurum’un Tortum ilçesine bağlı bir köyde, şehit öğretmenler Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz'ı anma etkinliği düzenlendi. Bağbaşı Mahallesi Muhtarlığı ve mahalle halkının koordinasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte, köy halkının da katkılarıyla şehit öğretmenler adına bir bayrak direği hazırlandı ve en yüksek tepeye dikildi. Tortum Kaymakamı Fatih Bayram'ın da katıldığı törenle bayrak direği törenle yerine konuldu.

Irak’ın Kuzeyinde Hava Harekatları: MSB, PKK'lı Terörislerin Etkisiz Hale Getirildiğini Duyurdu Irak’ın Kuzeyinde Hava Harekatları: MSB, PKK'lı Terörislerin Etkisiz Hale Getirildiğini Duyurdu

Törende bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Fatih Bayram, “Aziz milletimizin rengini şehitlerimizin kanından alan al bayrağımıza her daim büyük bir saygı ve sevgi gösterdiğini, bu etkinliğin de bu sevginin göstergesi olduğunu belirterek maddi manevi destek olan herkese teşekkür etti.” dedi.

Bayrak direğine Türk bayrağı çekilirken dualar edildi ve İstiklal Marşı eşliğinde bir anma gerçekleştirildi. Bu anlamlı etkinlik, köy halkının birlik ve beraberliğini pekiştirirken, şehit öğretmenlerin özlemle anılmasını sağladı.

Şehitlerimizin anısına yapılan bu bayrak direği, ilçeye ve ülkeye olan bağlılığın ve vatan sevgisinin bir simgesi olarak kalıcı bir iz bıraktı.

Kaymakam Fatih BAYRAM 1984 yılında Çankırı, Orta İlçesi Sakarcaören Köyü’nde doğdu. 2005 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2016 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine Düzce Kaymakam Adayı olarak (105.Dönem) intisab etti. Ardından sırasıyla Ankara-Keçiören kaymakam refikliği, Hatay-Belen kaymakam refikliği, Denizli-Güney kaymakam vekaleti stajlarını tamamladı. Yurtdışı dil eğitimi kapsamında Ürdün Üniversitesi'nde Arapça eğitimi aldı. 105.Dönem kaymakamlık kursunu üstün başarı derecesiyle tamamlayan Kaymakamımız, asaleten 2019-2021 yılları arasında Kayseri-Yeşilhisar'da , 2021-2022 yılları arasında Ardahan-Çıldır'da görev yaptı.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı