ÖZELHABER/ Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenecek olan Çankırı Basketbol Şöleni, sporseverleri heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Hasan Fehmi Gökşen ve Orhan Saka Spor Salonu'nda 27-28-29 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik, 7 şehirden toplam 12 takımın katılımıyla büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Üç forvetle oynama seçeneğimiz var" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Üç forvetle oynama seçeneğimiz var"

Etkinliğe Kastamonu, Çorum, Sakarya, Samsun ve Ankara Mülkiye Spor Kulüpleri'nin yanı sıra Çankırı'dan da Çankırı Demir Spor Kulübü (kız takımı) ve Çankırı Gençlik Spor Kulübü (kız ve erkek takımları) katılacak. Toplamda 6 kız ve 6 erkek takımı, üç gün boyunca mücadele ederek basketbol tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşatacak.

Program, 27 Temmuz Cumartesi günü sabah saat 09:00'da başlayacak. Sabah ve akşam olmak üzere her gün üç maç düzenlenecek. Cumartesi günü sabah saat 09:00'dan sonra üç erkek ve üç kız maçı aynı anda oynanacak. Akşam saat 17:00'de başlayacak olan üç maç ise sporseverlere çekişmeli anlar yaşatacak.

Hafta sonu boyunca cumartesi ve pazar günleri çift maçlar yapılacak. Pazartesi günü ise sabah saatlerinde üçer maç yapılarak takımlar turnuvadan ayrılacaklar. Etkinlik, sporun yanı sıra dostluk ve rekabet ortamını da bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Kaynak: Berkay Tozlu