ÖZLEHABER/ İçişleri Bakanlığı STİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Şehidimin Kokusu" projesi kapsamında, Çankırı’daki şehit ailelerine duygusal bir ziyaret gerçekleştirildi. Çankırı Ashim ve Çankırı Şehit ve Gaziler Derneği’nin katılımıyla yapılan bu ziyaretlerde, Ilgaz, Kurşunlu, Şabanözü, Orta ve Çerkeş ilçelerinde yaşayan şehit aileleri onurlandırıldı.

Proje kapsamında, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine manevi destek verilmesi amaçlanıyor. Ziyaretlerde, şehit ailelerinin yanında olunarak onların acılarına ortak olundu ve şehitlerimizin hatıraları saygıyla anıldı. Ziyaret esnasında, şehitlerin aziz hatıraları anılarak ailelerine destek mesajları verildi.

AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Mevlid Kandili'nde vatandaşlarla buluştu AK Parti Çankırı İl Gençlik Kolları Mevlid Kandili'nde vatandaşlarla buluştu

Bu anlamlı proje, şehit ailelerine verilen desteğin devam edeceğini ve şehitlerimizin hatıralarının asla unutulmayacağını vurguluyor. "Şehidimin Kokusu" projesi ile hem şehitlerimizin anıları yaşatılıyor hem de şehit ailelerine olan vefa duygusu pekiştiriliyor.

Kaynak: Berkay Tozlu