ÖZELHABER/ Çankırı’da, İçişleri Bakanlığı STİ Genel Müdürlüğü’nün başlattığı "Şehidimin Kokusu" projesi kapsamında şehit mezarlarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Proje çerçevesinde, Ilgaz, Kurşunlu, Atkaracalar ve Merkez ilçelerinde görev sırasında hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerin mezarları ziyaret edildi. Ziyaretlerde Çankırı Ashim ve Çankırı Şehit ve Gaziler Derneği de yer aldı.

Projede, Emrah Ersoy, M. Selim Çelikel, Satılmış Genç, Yaşar Yarıcı, Mehmet Pehlivan, Mehmet Duman, Korhan Kuruçay, Murat Yüceler, Kaan Kanlıkuyu, Yadigar Yukarıkır, Yalçın Karakoç, Sedat Yazıcı gibi vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin mezarlarına çiçekler bırakılarak dualar edildi.

"Şehidimin Kokusu" projesi, şehitlerimizin hatıralarını yaşatmayı ve milletimizin vefa duygusunu pekiştirmeyi amaçlıyor. Proje kapsamında ziyaret edilen her şehidin mezarı başında duygusal anlar yaşandı. Bu anlamlı ziyaretler ile şehitlerimizin ailelerine destek verilmesi ve toplumun birlik duygusunun güçlendirilmesi hedefleniyor.

Bu tür projeler, milli değerlerimizin yaşatılmasına önemli katkılar sağlıyor. Şehitlerimize olan minnetimizi ifade eden bu tür organizasyonlar, gelecek nesillere vatan sevgisini aşılamada büyük rol oynuyor.

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinde 2 kişi gözaltına alındı Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinde 2 kişi gözaltına alındı

Kaynak: Berkay Tozlu