Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran "Gazozuna Voleybol Müsabakası" Çankırı'da Mahalle Kültürünü Canlandıran "Gazozuna Voleybol Müsabakası"

ÖZEL HABER/Çankırı Saray 18 Spor Kulübü kaptanı olan Murat Baş BAL Liginde mücadele edecek birçok takımın kadrajında.

Çankırı Saray 18 Spor Kulübü’nün resmi sosyal medya hesabı üzerinden “Saray'ın kaptanının taliplileri artıyor!” başlığı ile servis edilen paylaşımda, “Geçen sezon şehrimizi bal liginde temsil eden Çankırı Saray Spor'da kaptan Murat Baş sergilediği performansla birçok bal takımının radarına girmeyi başardı. Oyuncu özelikle uzun boyu, fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile ön plana çıkıyor. Birçok BAL Ligi takımlarından transfer teklifi alan oyuncuya, özellikle Ankara BAL takımlarının ilgisi büyük ve yeni sezonda hangi takımda forma giyeceğini merak konusu oldu. Oyuncu yeni sezon için transfer görüşmelerine başlandı, oyuncuya yeni kariyerinde başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.

Saray'ın Kaptanının Taliplileri Artıyor!Geçen Sezon Şehrimizi Bal Liginde Temsil Eden Çankırı Saray Spor'da Kaptan Murat Baş Sergilediği Performansla Bir Çok Bal Takımının Radarına Girmeyi Başardı.oyuncu Özelikle Uzu

Kaynak: Burak Kaya