Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi Şampiyonlar Ligi’nde Yeni Sezon Başladı: Real Madrid Stuttgart'ı 3-1 Yendi

Sancaktepe'de düzenlenen dev ekranlarla A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçı, büyük bir coşkuyla izlendi. Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarına kurulan dev ekranlar, vatandaşların milli maç heyecanını sokaklara taşıdı. Özellikle Meydan Park'ta toplanan çok sayıda taraftar, maç öncesinden itibaren bir araya gelerek milli takımın mücadelesini birlikte izledi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin de vatandaşlarla birlikte Meydan Park'ta maçı takip edenler arasında yer aldı. Başkan Yeğin, “Bugün Sancaktepe'de, belediyemizin önündeki Meydan Park'tayız. Binlerce vatandaşımızla birlikte Türk milli takımının heyecanına ortak olmak için buradayız. Komşularımızda büyük bir coşku var. Hepimiz heyecanla maçın başlamasını bekliyoruz. Ümidimiz, kazanıp en azından yarı finale çıkmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz, başarılı olacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Muhabir: Şulenaz Durlanık