ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kulüp, Çelik’in sağladığı katkıların, şampiyonluk hedeflerine ulaşmaları yolunda büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Açıklamada, Çankırı Futbol Kulübü şu ifadelere yer verdi:

“Çankırı Futbol Kulübü olarak, kulübümüze her daim destek veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik'e en içten teşekkürlerimizi sunarız. Sağladığı katkılar, şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda attığımız adımları daha da güçlendirmektedir. Bu yolculukta yanımızda olduğu için minnettarız. Çankırı futbolunun gelişimine verdiği değer ve destek, hepimizin motivasyon kaynağıdır.”

Çankırı’da Şehitler İçin Dua, Mazlumlar İçin Huzur Niyazı Çankırı’da Şehitler İçin Dua, Mazlumlar İçin Huzur Niyazı

Kulüp, bu açıklama ile Yüksel Çelik’in, Çankırı futboluna verdiği değeri ve desteğin önemini vurguladı. Şampiyonluk hedeflerine ilerlerken Çelik’in yanlarında olmasının kendilerine güç kattığını belirten kulüp, Çelik’in katkıları sayesinde daha kararlı adımlarla ilerlediklerini ifade etti. Çankırı Futbol Kulübü, Çelik'in desteğiyle Çankırı’da futbolun gelişimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, taraftarlarına ve destekçilerine de teşekkür etti.

HABER: Burak Kaya
 

462018522 1121845926609313 1658139512854960439 N

Genelsekreter2
 

Kaynak: Burak Kaya