Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde, 4 Ekim Cuma gecesi meydana gelen trafik kazasında iki genç hayatını kaybetti, dört çocuk ise yaralandı. Plakası öğrenilemeyen otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla attı. Kazada, Osman Arılıkaltı (17) ve Mehmed Said Gümüştekin (14) yaşamını yitirirken, T.K. (15), H.E.Y. (14), İ.H.Y. (14) ve M.R.B. (13) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Şehit Yahya Coşkuner, Öğrenciler ve Öğretmenler Tarafından Anıldı Şehit Yahya Coşkuner, Öğrenciler ve Öğretmenler Tarafından Anıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk kontrollerde Arılıkaltı ve Gümüştekin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar ise Kurşunlu Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi. Vefat eden gençlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi.

İmam olan baba Abdulkerim Gümüştekin, oğlu Mehmed Said Gümüştekin'in cenaze namazını kıldırdı ve ardından cenaze defnedilmek üzere Mardin’e gönderildi. Osman Arılıkaltı’nın cenazesi ise Kurşunlu ilçesinde Hacı Recep Camiinde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Yaralı dört çocuğun tedavisi hastanede devam ediyor.

Kurşunlu ilçesi halkı kazanın acısını derinden yaşarken, yetkililer kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Çankırı'da Trafik Kazası İmam Baba, Oğlunun Cenaze Namazını Kıldırdı (2)

Çankırı'da Trafik Kazası İmam Baba, Oğlunun Cenaze Namazını Kıldırdı (1)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı