ÖZEL HABER/ Şabanözü ilçesinde kadınların el emeğini ve sanatsal yeteneklerini desteklemek amacıyla büyük bir adım atıldı. Şabanözü Eldivan Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından düzenlenen Seramik ve Çini Kursu, Şabanözü Halk Eğitim Merkezinde başladı.

Şabanözü Eldivan Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından Şabanözü Halk Eğitim Merkezinde açılan Seramik ve Çini Kursu, ilçedeki kadınların el emeği ve sanatsal becerilerini geliştirmek için çalışmalarına başladı. Kurs, kadınların kültürel mirasa sahip çıkmalarını ve yeni beceriler kazanmalarını hedefliyor.

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan: "Gürpınar Mahallemizde İmar Yollarını Açıyoruz" Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan: "Gürpınar Mahallemizde İmar Yollarını Açıyoruz"

Şabanözü'nde Kadınlar Için Seramik Ve Çini Kursu

Seramik ve çini kursunun düzenlenmesinde destek veren Şabanözü-Eldivan Yerel Eylem Grubu Derneği, TKDK ve TKDK Çankırı İl Koordinatörlüğü'ne teşekkür etti. Kurslar, yerel kadınların yeteneklerini sergilemelerine ve yeni iş imkanları oluşturmasına yardımcı olacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Şulenaz Durlanık