Çankırı'nın Şabanözü ilçesine bağlı Karaören Mahallesi'nde, bölgenin elektrik sorunlarına kalıcı çözüm getirecek bir trafo yatırımı yapılacak. Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, yatırımın Eylül ayında başlayacağını ve yıl sonuna kadar tamamlanacağını duyurdu. Başkan Özcan, “Karaören Mahallemizin elektrikle alakalı sorunları artık bitecek. Eylül ayında trafo yatırımı başlanacak ve yıl sonuna kadar tamamlanacak. Kıymetli hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Çankırı İl Özel İdaresi, Şabanözü’nde İçme Suyu Arızaları İçin Harekete Geçti Çankırı İl Özel İdaresi, Şabanözü’nde İçme Suyu Arızaları İçin Harekete Geçti

Bu yeni yatırım, mahallede yaşanan elektrik kesintileri ve altyapı sorunlarına çözüm getirecek. Bölge sakinleri, trafo yatırımı sayesinde daha güvenilir ve kesintisiz elektrik hizmeti alacak. Yatırım süreciyle ilgili detaylar, Çankırı Belediyesi tarafından ilerleyen günlerde paylaşılacak. Şabanözü Belediyesi, bu adımla birlikte bölgedeki altyapı sorunlarını çözmeyi ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kaynak: Berkay Tozlu