ÖZEL HABER/ Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, 15 Temmuz şehitleri anısına Çankırı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nde yaşayan bireyler tarafından özenle hazırlanan rozetleri teslim aldı. Özcan, duygusal anların yaşandığı bu anlamlı ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Merkezimizdeki değerli kardeşlerimiz tarafından 15 Temmuz şehitlerimizin anısına hazırlanan el emeği göz nuru rozetleri aldık. Bu özel hediyeler için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan 15 Temmuz

Şabanözü'nde Trafik Denetimleri Sonrası Sürücülerine Rekor Ceza Şabanözü'nde Trafik Denetimleri Sonrası Sürücülerine Rekor Ceza

Başkan Özcan, şehitleri rahmet ve minnetle anarken, gazilere olan şükranlarını da dile getirdi. “Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz. Bu tür anlamlı anmalar ve destekler, milletimizin birlikte hareket etme gücünü ve vatan sevgisini pekiştiriyor” dedi. Ziyaret, toplumsal dayanışma ve milli birliğin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: Şulenaz Durlanık