İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduğundan beri başarı merdivenlerini tırmanan Rojbin Erden, televizyon dizilerindeki üstün performanslarıyla da izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı. Özellikle genç yaşta birçok önemli projede yer alması nedeniyle Rojbin Erden'in hayatı ve kariyeri insanlar tarafından merak ediliyor. Rojbin Erden'in hayatı ve yaşı hakkında tüm bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz.

Rojbin Erden Kimdir

Rojbin Erden kimdir?

1996 yılında İstanbul'da doğan Rojbin Erden, Türk televizyon ve dizi sektörünün yükselen yıldızlarından biridir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü'nde eğitim gören Erden, oyunculuk yolculuğuna mezun olur olmaz başladı. 

Oyunculuk hayatına "Çıplak" dizisiyle başlayan Rojbin Erdan, bu projedeki muhteşem performansıyla herkesin dikkatini çekti. Daha sonra "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" adlı dizide rol aldı ve harika bir iş çıkardı. 2023 yılında ise "Yabani" adlı dizide Asi karakterini canlandırmaya başladı. Bu diziden sonra izleyenlerin dikkatini bir hayli çekmiştir.

Orhan Miroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? Orhan Miroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Genç ve yetenekli bir oyuncu olan Rojbin, etkileyici oyunculuk becerileri ve gelecek vaat eden projeleriyle sektörde ses getirmeye devam ediyor.

Rojbin Erden 1

Rojbin Erden nereli, kaç yaşında?

Rojbin Erden İstanbul'da doğup büyümüş yetenekli bir oyuncudur. 1996 yılında doğmuş olan güzel oyuncu günümüzde 27 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk yolculuğuna başladı. Yeteneğini zaten önemli projelerde yer alarak gösteren Rojbin Erden'in, bundan sonra ne yapacağı ve oyuncu olup olmayacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Rojbin Erden'in yer aldığı projeler

  • Çıplak (2020)
  • Gelsin Hayat Bildiği Gibi (2021) 
  • Yabani (2023)

Kaynak: Haber Merkezi