Medya ve Bilgi Teknolojileri Strateji Derneği'nin başkanı olan ve internet kullanımıyla ilgili çeşitli konferanslar düzenleyen Abdullah Çiftçi, son dönemlerde bir hayli merak ediliyor. Bu yazıda Abdullah Çiftçi ile ilgili tüm bilgileri araştırıp derledik.

Abdullah Çiftçi kimdir?

Abdullah Çiftçi, 1967 yılının Haziran ayında Ankara'da doğdu. Çiftçi'nin ailesi Kahramanmaraşlıdır. Çiftçi, son dönemde izlediği dizilerde verdiği sözlerle tanınmaktadır. Ayrıca düşüncelerini Twitter hesabında ve Youtube kanalında paylaşıyor ve bu da pek çok sosyal medya kullanıcısının ilgisini çekiyor. Çiftçi, Medya ve Bilgi Teknolojileri Strateji Derneği'nin başkanı olarak görev yapmakta ve internet kullanımıyla ilgili çeşitli konferanslar düzenlemektedir.

Abdullah Çiftçi

Abdullah Çiftçi nereden mezun oldu?

Abdullah Çiftçi, 1987-1996 yılları arasında TÜBİTAK'ta çalıştı ve eğitimini Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. Son dönemde uluslararası ticaret, teknoloji, bilim ve dış politika konularında katıldığı programlarla gündemde sıkça yer alıyor. 

Abdullah Çiftçi kaç yaşında?

Abdullah Çiftçi 1967 yılında doğmuştur ve 2024 yılı itibarıyla 56 yaşındadır.

Abdullah Çiftçi sosyal medya hesapları neler?

Sanatçının resmi instagram hesabının 620 bin civarında takipçisi var. Abdullah Çiftçi'nin YouTube kanalı, videolarını sabırsızlıkla bekleyen 615 bin aboneyle büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. Twitter hesabında yaklaşık ise 790 bin takipçisi var. Ayrıca 444 bin aboneye sahip başka bir YouTube video kanalı da bulunmaktadır. Giderek daha fazla insan bu platformlara katılıyor ve sayıları artmaya devam ediyor. 

Erkan Kılıç kimdir? Neden görevden alındı? Erkan Kılıç kimdir? Neden görevden alındı?

Abdullah Çiftçi'nin ilgi alanları arasında siyaset, 21. yüzyılın dijital dünyası, din tarihi, para tarihi, ezoterik renklerin tarihi, teknoloji tarihi ve mitoloji tarihi bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi